Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Οι οκτώ πιο hot παρουσίες στα ελληνικά Reality


Όλες τους ξεχώρισαν στον κόσμο των τηλεοπτικών reality, διαθέτοντας πλούσια προσόντα και δίψα για αναγνώριση και δόξα. Μερικές τα κατάφεραν, άλλες πάλι όχι. Ενα μικρό αφιέρωμα για να τις ξαναθυμηθείτε.


Φραντζέσκα Μελά...



H Φραντζέσκα Μελά μας ήρθε από την Κύπρο. Ένα νεαρό και πολύ όμορφο ξανθό κορίτσι στο "Big Brother 2" που από το πρώτο βράδυ που μπήκε στο σπίτι, όλος ο ανδρικός τηλεοπτικός πληθυσμός την ξεχώρισε και την "έβαλε στο μάτι".

Και βέβαια όχι μόνο για τις υπέροχες καμπύλες της, το πλούσιο και πολλά υποσχόμενο στήθος της, αλλά και για το πικάντικο προσωπάκι της.
Όταν αποχώρησε από το παιχνίδι έκανε φωτογραφήσεις, ασχολήθηκε με το τραγούδι, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά είχε και ένα μικρό ρόλο στο "Ευτυχισμένοι μαζί". Ενώ συμμετείχε στο παιχνίδι ήδη είχε ένα γιό και σήμερα πλέον ζει στην Κύπρο έχοντας αποκτήσει και άλλο παιδί, τον μικρό Αλέξανδρο.


Μάρω Λύτρα

Την Μάρω Λύτρα την γνωρίσαμε μέσα από το "Fame Story", το μουσικό reality ταλέντων, που έδινε την ευκαιρία στο νικητή να αρχίσει τη δισκογραφική του καριέρα, χωρίς κόπο και με πολλή βοήθεια. Η Λύτρα διέθετε όλο το πακέτο και καλή φωνή, αλλά και κορμί ποθητό. Αξιομνημόνευτο έχει μείνει το ειδύλλιο που γεννήθηκε μέσα στο σπίτι του "Fame Story", ανάμεσα στη Μάρω και τον Κώστα Καραφώτη. Αν και δεν βραβεύτηκε, έκανε κάποιες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία, όπως και εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές πίστες.
Τελευταία όμως δεν έχουμς κάτι νεώτερο από την πορεία της καριέρας της.

Μαίρη Σκόρδου

Η Μαίρη ήταν το πρώτο "reality girl", στο "Big Brother 1". Μια από τις πρώτες παρουσίες που αναστάτωσαν τον ανδρικό πληθυσμό τόσο στην τηλεόραση, όσο και τον έξω κόσμο. Από τις λίγες παρουσίες που δεν εκμεταλλεύτηκε τα ιδιαίτερα προσόντα της και την ιδιαίτερα βραχνή και έντονα αισθησιακή φωνή που διέθετε. Μια σεξοβόμβα που οι θαυμαστές της παρακολουθούσαν νύχτα και μέρα, αγνοώντας τις σκληρές κριτικές του reality από τηλεκριτικούς και μη.

Στέλλα Μπεζεντάκου
Πόσες και πόσες ώρες έγραψαν οι εμφανίσεις στον τηλεοπτικό χρόνο στο reality "Bar", δεν θα μπορούσαμε να τις μετρήσουμε.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο, πως ένα από τα πιο φρέσκα τότε reality μετά το "Big Brother" με πρωταγωνιστές Τσάκα και Πρόδρομο, έκανε μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση, χάρη στην εμφάνιση της Στέλλας Μπεζεντάκου, μιας ξανθιάς, χυμώδους και πολύ σέξι κοπέλας, που τάραξε τα νερά του "Bar".
Και ποιός δεν θυμάται την περιβόητη σκηνή όταν ο Άρης πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού μαζί της. Η Στέλλα Μπεζντάκου άρεσε να προκαλεί και όταν βγήκε από το σπίτι του reality προσπάθησε να κάνει καριέρα τραγουδίστριας, αλλά δυστυχώς δεν ευδοκίμησε η προσπάθειά της στο πάλκο, όχι βέβαια λόγω παρουσίας, αλλά λόγω φωνής.

Τσίλα

To "μαύρο αιλουροειδές" η Τσίλα μπήκε στο μέσο περίπου της σεζόν του reality "Φάρμα". αλλά γρήγορα γρήγορα τρέλανε κόσμο πολύ. Σοκολατένια, με τις ιδανικές αναλογίες που μόνο οι μαύρες καλλονές διαθέτουν ήταν πολύ φυσικό να κάνει καριέρα σαν μοντέλο. Οι topless εμφανίσεις της όταν έκανε μπάνιο στη φύση έχουν μείνει παρομοιώδεις.

Γωγώ Γαρυφάλλου

Την Γωγώ Γαρυφάλλου την είδαμε στο reality "The Wall" το 2003 στον ΑΝΤ1, μαζί με την περιβόητη Ρούλα Βροχοπούλου.
Μετά την έξοδό της από το παιχνίδι τραγούδησε σε νυχτερινά μαγαζιά πλάι στον Γιάννη Φλωρινιώτη και είχε για κάποια χρόνια δική της εκπομπή στο High TV. Συνεχίζει και κάνει καριέρα ακόμη και σήμερα τόσο στο τραγούδι, όσο και παρουσιάσεις events.


Λίνα Μαρίλη

Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο talent show του Alpha «TV Stars Παρουσιάστε». Το κοινό την αγάπησε και την ψήφισε μαζικά. Κέρδισε την πρώτη θέση και μαζί μ’ αυτή ένα «χρυσό» συμβόλαιο εκατό χιλιάδων ευρώ.
Με το χώρο της show biz είχε ασχοληθεί πριν τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Η Λίνα έχει κάνει ραδιόφωνο ως παραγωγός και εκφωνήτρια με ψυχαγωγικά θέματα, συνεντεύξεις και εξειδικευμένες εκπομπές για κινηματογράφο, όπως επίσης έχει αναλάβει την παρουσίαση μεγάλων εκδηλώσεων και γκαλά.

Ορθούλα Παπαδάκου
Η Ορθούλα γεννήθηκε στον Καναδά από Έλληνες γονείς και ήρθε στην Ελλάδα στα 18 της εξαιτίας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού που την πήρε μεταγραφή. Την γνωρίσαμε στο reality τηλεπαιχνίδι Survivor.

Συμμετείχε και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές με επιτυχία, και συνέχισε με μια ζηλευτή καριέρα στο χώρο των business ιδρύοντας τρεις δικές της διαφημιστικές εταιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου