Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!




ΙΜΙΑ
ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΓΛΥΤΩΝΕΙ!!!
 Στις προθέσεις της κυβέρνησης προκειμένου να ορθολογικοποιηθούν  οι δαπάνες του κράτους, είναι κάθε τι ζημιογόνο το οποίο επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό να κλείνει. Δεν είναι δυνατόν, μας ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, να συνεχίζεται η αφαίμαξη του λαού για να επιβιώνουν κάποιες επιχειρήσεις , οργανισμοί ή οτιδήποτε δεν παράγει κέρδος. ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ κάθε είδους κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις ή θα γίνουν κερδοφόρες ή θα κλείσουν. Θα ληφθεί μέριμνα για τους υπαλλήλους όχι όμως και για τα στελέχη των επιχειρήσεων αυτών που σαν golden boys έχουν αποκομίσει πολλά κέρδη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paraplaνitikos στο στόχαστρο των αρμοδίων υπηρεσιών για άμεση εξυγίανση είναι … τα κόμματα!!!
Ναι!!! Τα κόμματα είναι αυτά που πρέπει πρώτα απ΄ όλα να εξυγιανθούν ή …να κλείσουν. Σκεφθείτε πως δεν παράγουν ούτε ένα ΕΥΡΩ, χρηματοδοτούνται από το κράτος και αυτά και οι βουλευτές τους αλλά και οι υπάλληλοι των βουλευτών και δεν προσφέρουν τίποτα στον κόσμο. Εκτός και αν το ρουσφέτι, το βόλεμα των ημετέρων, το κυνήγι των αντιπάλων, είναι προσφορά.


ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΛΛΗΝΑΣ
ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΚΕ... ΑΓΝΩΣΤΟ
Φυσικά υπάρχει και η ιδιωτικοποίησή τους ώστε να αποδοθούν  πάλλευκα στην κοινωνία για να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο!!!
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διαψεύδουν πως για την εξαγορά τους ενδιαφέρεται η SIEMENS!!!  Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό θα σας γελάσω. Το ενδιαφέρον του ¨ΓΕΡΜΑΝΟΣ¨ για το ΚΚΕ μόνο ως κακεντρέχεια μπορεί να χαρακτηρισθεί., ΕΝΩ o ΛΑΟΣ και το ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν στρατηγικό επενδυτή που θα αναλάβει και το management, κάτι που οι μισοί στον ΣΥΡΙΖΑ το διαψεύδουν, ενώ οι υπόλοιποι το επιβεβαιώνουν, αλλά και αυτοί πάλι διαφωνούν  μεταξύ τους έχοντας  διασπαστεί σε τρία στρατόπεδα, δηλαδή κάθε άτομο και μια πρόταση και πάει λέγοντας!!!
το Βατοπεδι
τον γνωρίζετε
 Η μονή Βατοπαιδίου διέψευσε με αγανάκτηση πως πρόκειται να κάνει προσφορά για Βουλγαράκη και  Ρουσόπουλο , ενδιαφέρεται όμως για την κα Πελέκη που τόσα συμβόλαια της έκανε αμισθί. Για την Ντόρα δεν ενδιαφέρεται κανείς γιατί είναι επένδυση υψηλής γκαντεμιάς, λόγω πατρός, όπως και για την Δημοκρατική Αριστερά λόγω χαμηλής δημοτικότητας.
Για τους Οικολόγους-Πράσινους δεν έχουμε ενημέρωση…
  paraplanitikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου