Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΞΥΠΝΑ...ΔΕΣ


Στο πρόσφατο επεισόδιο στη βουλή, με τον Πάγκαλο, λίγο έλειψε να διαλυθεί… η ΝΔ! Στους διαδρόμους της βουλής βρίζονταν για την στάση που έπρεπε να κρατήσει το κόμμα! Κι ακόμα είναι αντιπολίτευση!!!...


Είναι γνωστό το κόλπο με το ποτήρι που έχει νερό ως τη μέση…
Ο Παπακωνσταντίνου το είδε μισοάδειο, ενώ ο Βενιζέλος μας είπε πως είναι μισογεμάτο. Μας άφησε να πιστέψουμε πως μπορεί να μας το γεμίσει, αλλά αυτός μας πήρε και το ποτήρι!

Ελληνικό τραγούδι τέλος… στον 9,84!!! Τουλάχιστον αυτό γράφει στην Real news ο Γιάννης Κακουλίδης… Καλά οι Αθηναίοι να τιμωρηθούν που δεν ήθελαν Κακλαμάνη!!! Οι άλλοι όμως τι φταίνε!!!

Οι διωκόμενοι για τα στημένα παιχνίδια, μπορούν να μας πουν που να ποντάρουμε; Στην χρεοκοπία ή στην ανάκαμψη; Ρε τι λέμε τώρα… μήπως όλο το παιχνίδι για την Ελληνική χρεοκοπία το έχουν στήσει αυτοί!!!

Σαρώνει σε ποδοσφαιρικούς τίτλους ο Ολυμπιακός! Στην αρχή τους ΞΕΚΟΚΚΑΛΗΣΕ και μετά τους ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΕ. Τώρα με αυτά που ακούγονται, δικαιώνονται αυτοί που έλεγαν πως ό Ολυμπιακός έμπαινε με μέσον αλλά έβγαινε με την αξία του… στο CHAMPIONS LING!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου